Αγαπητοί γονείς,
Σύμφωνα με τον Βαυαρικό νόμο η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους μίας σχολικής μονάδας για τους μαθητές /μαθήτριες, εκπαιδευτικούς και βοηθητικό προσωπικό, καθ‘ όλη τη διάρκεια παραμονής τους στο σχολείο και έως τις 18/09/20. Τα παραπάνω ισχύουν και κατά τη διάρκεια του μαθήματος(εκτός από μαθητές 1ης έως και 4ης τάξης του Δημοτικού).
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Μονάχου και Περιχώρων θέλοντας να βοηθήσει, παρέδωσε στο σύνολο 1170 προστατευτικές μάσκες μίας χρήσης σε όλες τις σχολικές μονάδες στο Μόναχο (Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκειο).
Σκοπός μας είναι να υπάρχουν μάσκες για τους μαθητές /μαθήτριες οι οποίοι τις έχουν ξεχάσει ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο.
Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την αν. συντονίστρια κυρία Σπυριδούλα Μπέση καθώς και τις Διευθύνσεις για την άψογη συνεργασία!
Ευχαριστούμε επίσης θερμά τον Δορυφόρο Μονάχου (Σύλλογος για την προώθηση του διαλόγου των νέων στην Ευρώπη) www.doryforos.org , για την δωρεά των 780 μασκών προς τον Σύλλογό μας για τον παραπάνω σκοπό.
Ευχόμαστε σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς καλή αρχή!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

error: Το περιεχόμενο είναι προστατευμένο!
Don`t copy text!