Με την ευκαιρία της 200ής επετείου από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, η Πρεσβεία της Ελλάδας στο Βερολίνο υπό την αιγίδα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» διοργανώνει διαγωνισμό ζωγραφικής με τίτλο «Ζωγραφίζουμε για την Ελλάδα και την Ελευθερία» για παιδιά ηλικίας 6 έως 13 ετών που διαμένουν στη Γερμανία. Αντλώντας έμπνευση από τους ήρωες της Eλληνικής Επανάστασης και από σημαντικά γεγονότα του Aγώνα για Ανεξαρτησία, τα παιδιά της ελληνικής Ομογένειας στη Γερμανία ξεκίνησαν από την 25η Μαρτίου 2021 να στέλνουν τα έργα τους, αποτυπώνοντας στο χαρτί τι σημαίνει για αυτά η Ελλάδα και η Ελευθερία.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:
25 Μαρτίου – 31 Μαΐου 2021
ΒΡΑΒΕΙΑ:
Στο σύνολο θα απονεμηθούν έξι βραβεία. Τρία βραβεία για την ηλικιακή ομάδα 6 έως 9 ετών και τρία βραβεία για την ηλικιακή ομάδα 10 έως 13 ετών.
Οι νικητές του διαγωνισμού θα λάβουν ως επιβράβευση αυθεντικά αναμνηστικά προϊόντα (σχολικά είδη κλπ) της Επιτροπής «Ελλάδα 2021».
Όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό θα λάβουν ηλεκτρονικά τιμητικά διπλώματα συμμετοχής ανεξαρτήτως βαθμολογικής κατάταξης.
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΡΓΟΥ:
Αποστείλετε το έργο του μικρού σας καλλιτέχνη με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: greeceingermany.contest@gmail.com

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

error: Το περιεχόμενο είναι προστατευμένο!
Don`t copy text!