Σας καλωσορίζουμε στον νέο μας ιστότοπο

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

στα πλαίσια της αναβάθμισης των παρεχομένων υπηρεσιών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών Μονάχου και Περιχώρων, αναπτύξαμε και σας παρουσιάζουμε το νέο μας ιστότοπο.

Ο νέος μας ιστότοπος δημιουργήθηκε, αναγνωρίζοντας την ανάγκη των γονέων και κηδεμόνων για άμεση και εμπεριστατωμένη ενημέρωση. Σχεδιάστηκε από την αρχή με σύγχρονο και δυναμικό τρόπο ώστε να προσφέρει εύκολη προσέγγιση των θεμάτων, γρήγορη και λειτουργική περιήγηση.

Εδώ θα βρίσκετε πληροφορίες σε θέματα που αφορούν στην ελληνόγλωσση εκπαίδευση , ανακοινώσεις, άρθρα, οπτικό υλικό και αναφορές για τις δραστηριότητες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μονάχου, των Συλλόγων Γονέων, των Σχολείων αλλά και διαδραστικές στήλες για τους Μαθητές των σχολείων μας.

Επίσης υπάρχει ειδικός χώρος για αναρτήσεις ανακοινώσεων του Υπουργείου Παιδείας και του Συντονιστικού Γραφείου Μονάχου. Με τον τρόπο αυτό αποδεικνύουμε έμπρακτα την βούλησή μας για συνεργασία και ενότητα.

Περαιτέρω, με  στόχο την ενεργό, δημιουργική και άμεση συνεργασία απευθυνόμαστε σε όλους εσάς – τους γονείς και κηδεμόνες, τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές – και σας προσκαλούμε να μας στέλνετε –μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας – θέματα τα οποία  σας ενδιαφέρουν αλλά και ερωτήματα που σας απασχολούν.

Ευελπιστούμε στη συνεργασία και συμμετοχή όλων!

Δεσμευόμαστε να κάνουμε τα μέγιστα για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των Γονέων και Κηδεμόνων αναφορικά στις δραστηρίοτητες του Συλλόγου, αλλά και γενικότερα σε θέματα που απασχολούν την Ελληνόγλωσση Εκπαίδευση.

 

Μόναχο, 18/03/2016

Με εκτίμηση

το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μονάχου και Περιχώρων

Please follow and like us:
fb-share-icon