Συνέχιση της ανέγερσης του Ελληνικού Σχολείου

Συνέχιση της ανέγερσης του Ελληνικού Σχολείου!!! Κατόπιν συντονισμένης συνεργασίας του κ. Υφυπουργού, Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων Θ. Πελεγρίνη καθώς και του Αναπληρωτή Υπουργού, Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστου Σπίρτζη και την Ανώνυμη Εταιρεία Κτιριακών Υποδομών υπεγράφη με αριθ. 58345/16-3-2016 απόφαση προέγκρισης ύψους 5.000.000 € για την συνέχιση ανέγερσης σχολείου σε οικόπεδο του Δήμου Μονάχου.

Το συγκεκριμένο αίτημα τέθηκε από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Μονάχου και Περιχώρων, με το υπ` αριθμό. 06/08.03.2016 υπόμνημα που καταθέσαμε στον Υφυπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, κ. Θεοδόση Πελεγρίνη,, κατά την επίσκεψή του -στις 09.03.2016- στο Μόναχο και το οποίο  σας παραθέτουμε με το επισυναπτόμενο έγγραφο.

Υπόμνημα 06/08.03.2016

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες μας προς τον κύριο Ορσουζίδη Γεώργιο, Βουλευτή Ημαθίας και τον κύριο Δημοσχάκη Αναστάσιο, Βουλευτή Έβρου για την έμπρακτη συμβολή τους στην άμεση επίλυση του χρηματοδοτικού προβλήματος και κατ επέκταση την συνέχιση της ανέγερσης του Ελληνικού σχολείου στο Μόναχο, αλλά και γενικότερα για την καρποφόρα συνεργασία και τη διαρκή συνεισφορά τους στην Ελληνική παροικία του Μονάχου.

Please follow and like us:
fb-share-icon

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.